Magamról

 

Üdvözöllek az oldalamon, örülök, hogy rám találtál!

Ha a sminkelés alapjaira, szépészeti trükkökre vagy kíváncsi a legjobb helyen jársz, mert videóim és munkáim között böngészve sok kérdésedre választ találhatsz. Ha ennél többre vágysz és szeretnél bejelentkezni hozzám, egyéni tanácsadásra, oktatásra vagy egy gyors sminkre, akkor ezt megteheted az időpont foglalás menüpontban.

Rólam:

Szenvedélyem a sminkelés és a sminktanácsadás, imádom átvarázsolni és megszépíteni a nőket, akik a kezeim közé kerülnek. Tudom, mindenki arra vágyik, hogy a legszebbik énjét mutathassa nap, mint nap. A sminkelés során egyénre szabott tanácsokkal, praktikákkal látom el a szépülni vágyókat, így az is tanulhat, aki nem oktatáson vesz részt. A szépülés végeztével mindenki magával viheti a magabiztos megjelenést és a tudást, amivel a mindennapokban is érvényesülni tud.

Tapasztalat:

Sminkes tanulmányaimat Páll Adriennél kezdtem, majd a M.A.C csapatához csatlakoztam, hogy kellő tapasztalatot szerezzek a sminkes technikák és termékek terén. Event Team tagságom során alkalmam volt a prágai Fashion Weeken a Backstageben sminkelni, valamint magazin fotózások ( pl:Glaomur, InStyle, Esküvő Classic) és egyéb rendezvények ( pl: Alexandra Vajda divatbemutató, Magyarország Szépe 2017) sminkjeit elkészíteni. A mai napig professzionális M.A.C termékekkel dolgozom.