Smink oktatás

Egyéni smink oktatás

Szeretnéd megtanulni hogyan sminkeld magad? Kíváncsi vagy mi áll neked a legjobban? Hogyan húzz tusvonalat maszatolás nélkül? Válaszd az egyéni smink oktatást és mindent elsajátíthatsz, ami hozzád illik, már 15.000-Ft-tól (90 perc).

Express oktatás

Jól sminkeled magad a hétköznapokban, de szeretnéd megtanulni kihangsúlyozni a szemedet? Csak az arcod egy bizonyos területére szeretnél összpontosítani? Nem szeretnél sok időt a sminkkel tölteni, csak reggel gyorsan feldobnád? Akkor válaszd az express oktatást, ahol rövid idő alatt sajátíthatod el arcod egy részének sminkelését (pl: szem smink, alapozás, száj,szemöldök stb), vagy kérhetsz egy gyors nappali sminket is, amit később nap mint nap fel tudsz dobni, már 5.000-Ft-tól (30 perc). Az ár megállapítása előzetes egyeztetést igényel!

Kis csoportos smink buli (csajos napra, lánybúcsúra)

Szeretnél egy feledhetetlen délutánt tölteni a barátnőiddel? Leánybúcsúd lesz, de nem tudod mit csináljatok? Régóta terveztek egy csajos napot, de nem volt ötletetek? Válasszátok a smink bulit, ahol akár tematikus délután keretein belül is elsajátíthatjátok a sminkelés alapjait. Szabadon választott sminkek és tematikus sminkek bejelentkezés után egyeztetendők! Minimum 3 fő részvételével, ajándék pezsgővel, már 30.000-Ft-tól (120 perc-től). Előzetes egyeztetést igényel!