készülj fel a nagy napra

Menyasszonyi Smink

A legfontosabb nap a Menyasszony számára az esküvő napja, így fokozott odafigyeléssel, precizitással és extra tartós vízálló termékek használatával készítem el a sminked, amit teljes mértékben a te stílusodra, személyiségedre szabok.

Próba smink

Azért, hogy az esküvő napján, már minden gördülékenyen menjen a menyasszonyi sminket egy próba smink előzi meg. Melynek során megismerkedem az elképzeléseiddel, bőrödnek tulajdonságaival és arcod karakterével. Te pedig tesztelni tudod az elkészült smink tartósságát!

27000Ft

Smink az esküvő napján

A megbeszélt helyszínen a megadott időpontban találkozunk és elkészítem az előre megálmodott sminkedet. Abban az esetben, ha készítettem próba sminket, 60 percet vesz igénybe a sminkelés, ha nem volt próbasmink, akkor 1,5 órát.

27000Ft

További lehetőség: Egész estés smink asszisztencia, korrigálással, újra sminkeléssel együtt. Az ár a rendelkezésre állás idejétől függ, előzetes konzultáció alapján.
további információk

Gyakran ismételt kérdések

A próbasmink nem kötelező, de nagyon ajánlott, hiszen itt már egymásra tudunk hangolódni. A sminkes, azaz jómagam meg tudom ismerni a Menyasszony bőrét, arcvonásait, így a nagy napon már sokkal gyorsabban és gördülékenyebben megy majd a sminkelés, nem kell azzal az időt húznunk, hogy megvitassuk milyen típusú smink állna jól a Menyasszonynak. Az Ara részéről szintén hasznos a próba smink, hiszen tudja viselni pár órán keresztül, így a tartósságát is teszteli a termékeknek, valamint visszajelzést is tud adni, hogy hozzátratozóinak is elnyerte-e a tetszését. Érdemes próba hajra is elmenni közvetlenül a próba smink előtt, így jobban érezheted magad az esküvői sminkedben, nem utolsó sorban pedig hozzá tudjuk illeszteni a haj stílusához a sminket.

A próba sminket és az esküvői sminket, valamint a vendégek sminkjeit a sminkelések végeztével tudod fizetni. Lemondási díj a szolgáltatás díjának fele, amennyiben az eseményt megelőző 48 órában nem kerül lemondásra az időpont!

Igen lehetséges kiszállást kérni Magyarország bármely pontjára. A kiszállás ára a távolságtól és a rendelkezésre állástól függ, melyhez kérlek kérj külön árajánlatot.

Az esküvő napján a megadott helyszínen találkozunk és 60 perc alatt készítem el a sminkedet. Érdemes a frizurát már előtte megcsináltatni, főleg ha hajmosás is lesz. Mindig számolj rá minimum fél órát a készülődésre, így az esetleges csúszások nem fognak plusz stresszt jelenteni. Smink szempontból jó ha egy fényes, külön szobába vagy terembe zajlik a sminkelés, így a Menyasszonyt sem zavarjuk a készülődésben, miközben a hozzátartozókat sminkelem.

Igen, az esküvő napján szívesen gondoskodom a résztvevők sminkjéről is. Előre egyeztetett létszám és egyezetett sorrend szükséges hozzá. A résztvevők sminkje max.40 percet vesz igénybe és 15.000-Ft

Felkeltettem az érdeklődésed?

Keress engem