photo portrait packages

Csomag ajánlatok

Válassz csomag ajánlataink közül és szerezz magadnak egy életre szóló élményt!

Creative portrait package

Egy nem mindennapi fotósorozat készül rólad a fotós, a stylist és a sminkes kreativitását szabadjára engedve. Fotósunk AdriennVThomas a környezetünk adottságait és gyönyörű fényit kihasználva készít rólad kreatív portrékat, Stylistunk Schneider Mónika pedig az előre egyeztetett téma alapján álmodja meg hozzá  a ruhákat és kiegészítőket, majd a kreatív smink is ebben a témában készül el! Minél nagyobb teret engedsz nekünk a téma körbenjárásában, annál kreatívabbak tudunk lenni. 

Ára: 85.000-Ft ( 25% foglaló szükséges)

fashion outdoor package

A fashion outdoor fotózáson, olyan divatorientált fotók készülnek, ahol különleges helyszíneken mutathatod meg legvagányabb énedet. A legkülönlegesebb helyszínek megtalálásában és a fotók elkészítésében AdriennVThomas, fotósunk van a segítségünkre, a legtrendibb ruhákat és kiegészítőket pedig stylistunk Schneider Mónika szolgáltatja.

Ára: 65.000-Ft ( 25% foglaló szükséges)

Wedding Creative package

Ha igazán különleges kreatív fotósorozattal szeretnéd megörökíteni esküvőtöket, akkor jó helyen jársz! Kreatív portréitokat a szabadban készítjük, természetes fényeknél, igazán idilli hangulatban. A fotózás témáját és helyszínét előre egyeztetjük és teljes mértékig az ifjú párra szabjuk!
Ára: 195.000-Ft ( 25% foglaló szükséges)

Felkeltettem az érdeklődésed?

Keress engem